Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Tavuklu Sebze Çorbası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Çorba Tarifleri
478 15
1
Tavuklu Sebze Çorbası

Tavuklu Sebze Çorbası

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

250 gram tavuk göğsü (küp doğranmış)
1 adet büyük boy kuru soğan (küp doğranmış)
1 adet orta boy kereviz (küp doğranmış)
1 adet orta boy havuç (küp doğranmış)
1 adet orta boy kabak (küp doğranmış)
1 adet orta boy kırmızı pancar (küp doğranmış)
1 adet orta boy pırasa (küp doğranmış)
1 adet orta boy patates (küp doğranmış)
2 diş sarımsak
2 yaprak defne yaprağı
Yarım limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yeteri kadar tuz
Yeteri kadar karabiber
 Yeteri kadar kimyon
Yeteri kadar taze kekik
Su veya et suyu

Tavuklu Sebze Çorbası Tarifi;

Derin bir tavaya yağı koyup, soğan ve sarımsakları soteleyin. Sonra tavukları ilave ederek sotelemeye devam edin. Daha sonra sırasıyla diğer malzemeleri ekleyip, onları da kavurduktan sonra, tercihinize göre, su ya da et suyunu tavanın içine dökün. Tuz, karabiber, kimyon ve kekiği istediğiniz kadar ilave edip, çorbayı kaynamaya bırakın. 20 dakika kaynadıktan sonra çorbanızı servise hazırlayabilirsiniz.

Tags: Çorbalar
Previous Post

Tavuklu Pazı Sarması

Next Post

Kıymalı Krep

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kıymalı Krep

Kıymalı Krep

Comments 1

  1. Mohanan says:
    14 yıl ago

    Canım,ellerine sağlık. Görsel şenlik olmuş. Hiç engniar sevmeyenler bile merak edip yiyeceklerdir eminim.Sevgiyle kal.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki