Malzemeler:
• 200 gram krema
• 1 tatlı kaşığı pesto sos
• 1 çay kaşığı sebze çeşni
• Yarım çay kaşığı karabiber
• 1 paket Fettucini makarna
• 100 gram parmesan peyniri
• Kajun baharatı
• 200 gram piliç bonfile
(Izgarada pişmiş)
• 1-2 dal taze fesleğen
Tavuklu Fettucini Tarifi:
Kremayı tavada eritin. İçine pesto sosu, sebze çeşniyi ve karabiberi ilave edin ve karıştırın. Suda haşladığınız Fettucini makarnayı parmesan peyniri ile iyice harmanlayın. Kajun baharatı ile marine edip ızgarada pişirdiğiniz piliç bonfileyi julyen doğrayın. Servis tabağına aldığınız makarnanın üzerine jülyen piliç bonfileleri dizin. Taze fesleğen yaprakları ile süsleyip servise sunun.