Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Tavuk Kokoreç

by Yemek Zevki Editör
29 Ekim 2013
in Et Yemekleri
483 10
0
Tavuk Kokoreç
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0203Malzemeler:
• 250-300 gram tavuk göğüs eti
• 3-4 adet yeşil sivri biber
• 2 sap yeşil soğan
• 3 diş sarımsak
• 2 adet domates
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 tatlı kaşığı biber salçası
• 3 tatlı kaşığı kekik
• 1 tatlı kaşığı kimyon
• Tuz, karabiber
• 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• 3 adet lavaş

Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etlerini haşlayın. Soğuduktan sonra küp küp doğrayın. İnce doğranmış biberleri bir tavada sıvı yağda kavurun. İnce kıyılmış sarımsakları ilave edin. Domates ve biber salçasını da ekleyin. Kimyon ve kekiği de katıp soteleyin. Tavukları ve 1 yemek kaşığı tereyağı ilave ederek sotelemeye devam edin. Küp doğranmış domatesleri ve doğranmış yeşil soğanları da katarak tuz ve karabiber ilavesiyle karıştırarak sotelemeyi bitirin. Lavaşla servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Üzüm Pelteli Pasta

Next Post

Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki