Üretim ve Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraf: Murat ERDOĞAN (1 Tepsi İçin - 15 adet) Malzemeler: 120 gram bitkisel margarin (veya...
Read moreDetailsHazırlayanlar: Şef/Yazar: Yunus Emre Akkor - Şef Çiğdem Seferoğlu (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo çilek 1,5 su bardağı toz şeker...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Prodüksiyon: İnci BAK Tarif: Özgür BAYKAL (8 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 2...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR (8 Kişilik) Malzemeler: 6 adet kabak 6 adet patlıcan 300 gram kıyma 4 adet orta boy soğan...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN (1 Tepsi İçin) Malzemeler: 4 adet hazır yufka 6 adet orta boy patates 100 gram margarin 1...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 adet hazır yufka Sosu İçin: 1 çay bardağı süt...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo küçük boy Girit kabağı 250 gram kuşbaşı et 1 adet büyük boy...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK – Fotoğraf: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 10-12 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram yoğurt 2 su bardağı su Yarım...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Yapım: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze dut 1 tatlı kaşığı limon suyu 7...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki