Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Meze Tarifleri

Sütün nimetleri…

by Yemek Zevki Editör
30 Mayıs 2017
in Meze Tarifleri, Tarifler
476 20
0
Otlu Tereyağı
743
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Sütün nimetleri…

Yemek Stilisti ve Şef Müşerref Kartaler ile oyuncu ve yemek programları yapımcısı Gizem Erman Soysaldı’nın’ Bir Kavanoz Mucize Tel Dolap’ kitabından anne eli değmiş süt kokan ev yapımı lezzetlerin,  belki de asırlık reçetelerini taşıdık.

Otlu Tereyağı

Malzemeler:

250 gram doğal tereyağı

4-5 dal dereotu

4-5 dal maydanoz

1-2 dal taze fesleğen

1 tatlı kaşığı pul biber

Otlu Tereyağı

Hazırlanışı:

Tereyağını oda sıcaklığında yumuşatın. Tüm yeşillikleri incecik kıyın. Pul biberi ve yeşillikleri tereyağının üzerine dökün ve bir çatal yardımıyla tüm malzemeyi birbirine karıştırın.

İşte bu kadar!

 

Aklınızda bulunsun: Otlu tereyağınızı fazla miktarda hazırladıysanız parçalara ayırıp streç filme sarıp buzluğa kaldırmanızı öneririz. Kullanacağınız zaman, 1 saat öncesinden buzdolabına indirmeniz yeterli.

 

Saklama Önerileri: Buzdolabında 10 gün, buzlukta 1 yıl

Tags: Çorbalardoğal tereyağiftar saatiİftar YemekleriRamazan ayıTereyağı
Previous Post

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Next Post

Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Yemek Zevki Editör

Next Post
Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki