Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Meze Tarifleri

Sütün nimetleri…

by Yemek Zevki Editör
30 Mayıs 2017
in Meze Tarifleri, Tarifler
473 20
0
Otlu Tereyağı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Sütün nimetleri…

Yemek Stilisti ve Şef Müşerref Kartaler ile oyuncu ve yemek programları yapımcısı Gizem Erman Soysaldı’nın’ Bir Kavanoz Mucize Tel Dolap’ kitabından anne eli değmiş süt kokan ev yapımı lezzetlerin,  belki de asırlık reçetelerini taşıdık.

Otlu Tereyağı

Malzemeler:

250 gram doğal tereyağı

4-5 dal dereotu

4-5 dal maydanoz

1-2 dal taze fesleğen

1 tatlı kaşığı pul biber

Otlu Tereyağı

Hazırlanışı:

Tereyağını oda sıcaklığında yumuşatın. Tüm yeşillikleri incecik kıyın. Pul biberi ve yeşillikleri tereyağının üzerine dökün ve bir çatal yardımıyla tüm malzemeyi birbirine karıştırın.

İşte bu kadar!

 

Aklınızda bulunsun: Otlu tereyağınızı fazla miktarda hazırladıysanız parçalara ayırıp streç filme sarıp buzluğa kaldırmanızı öneririz. Kullanacağınız zaman, 1 saat öncesinden buzdolabına indirmeniz yeterli.

 

Saklama Önerileri: Buzdolabında 10 gün, buzlukta 1 yıl

Tags: Çorbalardoğal tereyağiftar saatiİftar YemekleriRamazan ayıTereyağı
Previous Post

Ocakbaşı ritüeli için biçilmiş kaftan

Next Post

Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Yemek Zevki Editör

Next Post
Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Şazeli, İftardan Sahura Kadar Açık

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Navigate

  • Home
  • Recipe
  • About
  • Archives
  • Contact

Recent Recipes

Ayvalı ve Kerevizli Pırasa

Ayvalı ve Kerevizli Pırasa

03 Kasım 2025
Mantarlı Hamsi Güveci

Mantarlı Hamsi Güveci

23 Ekim 2025

Browse by Category

  • 1 şef 1 konuk
  • ADV
  • Balık Yemekleri
  • Breakfast
  • Çorba Tarifleri
  • Dinner
  • Diyet Yemekleri
  • Drink
  • Dünya Mutfağı
  • Et Yemekleri
  • Foto Galeri
  • Günün Tarifi
  • Gurmeler
  • Haber Turu
  • Hamur İşi Tarifleri
  • Hidden
  • İçecek Tarifleri
  • İftar Yemekleri
  • Kek Tarifleri
  • Kültür Sanat
  • Kurabiye Tarifleri
  • Markalar
  • Mekânlar
  • Meze Tarifleri
  • Öneri Yorum
  • Pasta Tarifleri
  • Pilav Tarifleri
  • Pratik Yemekler
  • Püf Noktaları
  • Reçel Tarifleri
  • Recipe
  • Restaurant
  • Sağlık
  • Salata Tarifleri
  • Sebze Yemekleri
  • Street Food
  • Tarifler
  • Tatlı Tarifleri
  • Tavuk Yemekleri
  • Vegetarian
  • Video Galeri
  • Yöresel Yemekler

Browse by Ingredients

Ana Yemekler Balık Basit Yemekler beslenme Börek Diyet domates Dondurma dünya mutfakları Et Yemekleri haber Hamur İşleri iftar iftarda ne yapsam iftar menüsü iftar saati kek Kurabiye Kurabiyeler köfte pilav ramazan Ramazan ayı ramazan menüsü sahur Salata salatalar Sağlık sebze yemekleri tarif Tarifler tatlı Tatlılar tavuk video yemek yemek tarifi yemek tarifleri yemek zevki yemekzevki YemekZevkiDergisi yöresel yemekler Çorba Çorbalar İçecek

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.