41 yıldır güvenli ve kaliteli ürünleriyle hizmet veren Sultan Et, pazara yeni sunduğu ev dışı tüketim ürünlerini 27 – 30 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı’nda sergileyecek.
Güvenli, kaliteli ve aynı zamanda lezzetli kırmızı et ve et ürünleri üreten Sultan Et , ev dışı tüketim grubu ürünlerini EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. Her türlü parça et, değerli et, dana ve piliç şarküteri grubu ürünleri ile restoran, kafe, otel, pideci ve pizzacılara hizmet veren Sultan Et, fuarda yeni ürünlerini de müşterileriyle buluşturacak.
Sultan Et Ürün Gamını Genişletiyor
Sultan Et, her geçen gün ürün gamını geliştirmek ve müşterileri için yeni çözümler sunmak için Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veriyor. Bu yıl ürün gamına eklediği dilimli sosis, dilimli julyen sosis, küp sucuk, peperoni sucuk ile pizza firmalarının taleplerini karşılamaya başlayan Sultan Et, tüm bu yeni ürün gamını EDT Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunacak.
Müşteri Odaklı Ar-Ge Çalışmalarıyla Alternatif Çözümler Sunuyor
Ürün gamı ve kalitesi ile her türlü ambalajda ve gramajda ürün sunan Sultan Et, blok ürün ve dilimli ürün alternatifleriyle de tüm müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun üretim yapıyor. Pastırma lezzetini dilimleyerek müşterileriyle buluşturan Sultan Et, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere dana ve tavuk grubu ürünlerini de julyen haline getirerek pazara sunuyor.
Sultan Et, taze ve donuk ette ise istenilen her türlü parça et, nuar, sokum, tranç, kontrnua, yumurta, kontrafile, anrtikot ve bonfile gibi değerli etlerin üretiminin yanısıra özel müşterileri için Hanger steak, T-bone steak, New York strip steak, rib eye steak gibi ürünler sunuyor. Bununla birlikte kuzu grubunda da donuk ve taze olarak satış yapıyor.
Sultan Et, ürünlerinin raf ömrü boyunca ilk günkü tazeliğini ve lezzetini koruması için ambalaj malzemesinin kalitesinden de taviz vermiyor.
Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı fuarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Sultan Et olarak temel felsefemiz her zaman ‘Kendi yemediğin ürünü başkasına da yedirmemelisin’ olmuştur. Bunun için yıllardır müşterilerimizin memnuniyetine odaklı bir şekilde üretim sürecinin her aşamasını iyileştirmek için Ar-Ge çalışmalarımızı yürütüyor ve en son teknolojiyle tüm hijyen koşullarına en üst seviyede uyum göstererek hareket ediyoruz. Ev dışı tüketim ürünlerimiz de ürün grubumuzda önemli bir paya sahip. Bu nedenle EDT Fuarı’na 120 metrekarelik standımızla katılarak en yeni ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturuyoruz. Fuarın yeni iş bağlantıları açısından da oldukça faydalı geçmesini bekliyoruz.”