Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Soslu Bonfile
Soslu Bonfile

Soslu Bonfile

Malzemesi

 600 gram bonfile (4 parçaya ayrılmış)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 adet patates (küçük boy)
4 dal fesleğen (kıyılmış)
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Çeri domates
Konserve Meksika fasulyesi
Konserve kuşkonmaz
1 su bardağı kadar balsamik sirke
1 yemek kaşığı bal
1 çay bardağı soya sosu

Soslu Bonfile Tarifi;

Etleri önce kızgın tavada her iki tarafını kızartarak mühürleyin. Tuz karabiber ve kıyılmış fesleğen ilave ettikten sonra, daha kısık ateşte kızartmaya devam edin. Sos için balsamik sirkeyi bir tencerede kaynatın. Soya sosunu bal ile karıştırdıktan sonra kaynayan balsamike ekleyin ve yaklaşık 20 dakika kısık ateşte kaynatın. Kuşkonmazları buharla veya suda haşlayın. Sosun üstüne bonfileleri koyun. Meksika fasulyesi ve kuşkonmaz ile servis yapın.

 

OKU ➤  Raffaele Efsanesi Şimdi Levent’te

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir