Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Simit Üstü Avokado

by Yemek Zevki Editör
01 Eylül 2014
in Pratik Yemekler
479 15
0
Simit Üstü Avokado
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

3

Malzemeler:

> 1 adet orta boy avokado (Olgun ve yumuşak olmalı)

> 1 adet yumurta

> 2 çorba kaşığı beyaz peynir

> 1 çorba kaşığı zeytinyağı

> Yarım limonun suyu

> Birkaç yaprak maydanoz

> Simit

> Karabiber

Hazırlanışı:  

Çekirdeğini çıkarmak  için avokadoyu mutlaka  bir kesme tahtasının  üzerine yerleştirin ve  bıçağı meyvenin ekseninde  döndürün daha sonra  elinizle hafifçe itin.  Çekirdeğini bıçağınızı  saplayarak ya da bir kaşık  yardımıyla alabilirsiniz.

Yumurtayı haşlayın ve  küçük parçalar halinde  doğrayın.

Avokadoyu bir kabın  içine alın. Doğradığınız  yumurta parçalarını ve  elinizle ufaladığınız peyniri  ekleyin. Hafifçe karıştırıp  limon suyunu, zeytinyağını  ve karabiberi ekleyerek  tatlandırın.

Hazırladığınız  karışımı enine ikiye  kestiğiniz simitlerin  üzerine paylaştırın.  Maydanozla süsleyip  hemen servis yapın.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Yaz Mevsiminin Bunaltan Sıcaklarına Tek Çare: “Dondurma”

Next Post

Ülker Golf Royal Mini Kuplar İle 4 Farklı Lezzet Bir Araya Geliyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Ülker Golf Royal Mini Kuplar İle 4 Farklı Lezzet Bir Araya Geliyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki