Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Şeftalili Tart

by Yemek Zevki Editör
24 Ekim 2014
in Hamur İşi Tarifleri, Tatlı Tarifleri
483 10
0
Şeftalili Tart
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

35

 

Şeftalili Tart Malzemeler:

> 250 gram un

> 70 gram toz fındık

> 130 gram pudra şekeri

> 150 gram margarin

> 1 adet yumurta

> Vanilya

İç Harcı İçin:

> 4 adet kabukları soyulmuş şeftali

> Toz şeker

Üst Harcı İçin:

> 170 gram toz fındık

> 35 gram pudra şekeri

> 80 gram tereyağı

> 2 adet yumurta

> 15 gram un

 

Şeftalili Tart Hazırlanışı:

Hamur malzemelerini bir kapta yoğurun. Tart kalıbına ince bir şekilde yerleştirin. Şeftalileri hafif haşlayın. İnce ince dilimleyip tart kalıbına hamurun üzerine yerleştirin. Üst harç malzemelerini karıştırıp hazırlayın. Fındıklı karışımı şeftalilerin üzerine yayın. 180 dereceye ayarlanmış ve önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.

Tags: Şeftalili TartŞeftalili Tart HazırlanışıŞeftalili Tart MalzemelerŞeftalili Tart Tarifi
Previous Post

Yeşil Mercimekli Kuskus Salatası

Next Post

Beş Çayına Lezzetli Simitler Hazırlamak Yuva Simit Karışımı İle Mümkün

Yemek Zevki Editör

Next Post

Beş Çayına Lezzetli Simitler Hazırlamak Yuva Simit Karışımı İle Mümkün

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki