Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Sarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel Lahanası

by Yemek Zevki Editör
05 Mart 2015
in Sebze Yemekleri
483 10
0
Sarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel Lahanası
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

lahana

Sarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel Lahanası

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

Sarımsaklı Kekikli Fırın Çeşnisi

1 kilo Brüksel Lahanası

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet limon

Hazırlanışı
Brüksel lahanalarını iyice yıkayın ve boyunca keserek ikiye bölün. Sarımsaklı kekikli fırın çeşnisini açarak bir fırın torbasına çeşniyi ve 3 kaşık zeytinyağını ekleyin. Brüksel lahanalarını da fırın torbasına koyun. Torbanın ağzını büzüştürüp paketten çıkan kelepçe ile kapatın. Poşetin içindekileri iyice çeşniye bulanıncaya kadar sallayın. 180 dereceye kadar ısıttığınız fırında 30 dakika pişirin. Limonun kabuğunu rendeleyin. Sıcak Brüksel lahanasının üzerine limon kabuğunu serpiştirin ve suyunu sıkarak servis edin.

Tags: Sarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel LahanasıSarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel Lahanası MalzemelerSarımsaklı ve Kekikli Çeşni ile Brüksel Lahanası Tarifi
Previous Post

Bosch Küçük Ev Aletleri İle Mutfakta Geçen Zamanı Kısaltın

Next Post

Bol Kahkaha Ve Sohbet Eşliğinde Caffè Nero’da Wrap Keyfi      

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bol Kahkaha Ve Sohbet Eşliğinde Caffè Nero’da Wrap Keyfi      

Bol Kahkaha Ve Sohbet Eşliğinde Caffè Nero’da Wrap Keyfi      

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki