Malzemeler
120 gram levrek
10 gram badem
45 gram rezene
30 gram limon
30 gram avokado
5cl. krema
5 gram şeker
5 gram soğan
5cl. sıvı yağ
3 gram tuz
3 gram tane karabiber
Rezene Yatağında Levrek Poşe Tarifi:
Levreğin filetolarını çıkartın ve buharda pişirin. Daha sonra sebze suyunda rezeneyi haşlayın. Limonları ise bir gece önceden şekere yatırıp, sabah çıkartın. Ocakta soğanla birlikte avokado parçalarını çektirin, limon suyu ve kremayı ilave ettikten sonra sosu hazırlamış olacaksınız. Sırasıyla tabağa rezeneyi, üzerine levreği, onun üzerine limon konfitleri ve sosu ilave edin. Levreğiniz servise hazırdır.
Videosu yok mu acaba yuotube falan daha ayrıntılı anlatabilirmsiinz bademi nerde kullanıyorsunuz mesela yada şekeri tam tarifi değil sanırım yazmamışsınız orda rica ediyorım çok beğendim sunumu anlatırsanız seviniriz tüm balık sevenler ılarak:))-B