Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Reyhanlı Makarna

Reyhanlı Makarna

Malzemeler
• 1 paket canneloni makarna
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 4 dal taze reyhan
• 4-5 dal maydanoz
• 50 gram rendelenmiş sert beyaz peynir

 

Reyhanlı Makarna Tarifi:
Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş bol kaynar suda 8-10 dakika haşladıktan sonra süzün. Zeytinyağını, doğranmış reyhanı, maydanozu ve rendelenmiş peyniri ekleyerek harmanlayın. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Bu Yılda “Eviniz İçin Her Şey” ESME’den

Tavsiye

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Yard. Doç. Dr. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir