Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Renkli Peynir Topları

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
478 15
0
Renkli Peynir Topları

Renkli Peynir Topları

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi:

Renkli Peynir Topları

250 gramorta sert beyaz peynir

Yarım kutu labne peyniri

1 tatlı kaşığı pul biber

Yarım demet maydanoz

1 kahve fincanı ince kıyılmış ceviz içi

1 yemek kaşığı zeytinyağı

Renkli Peynir Topları Tarifi:
Beyaz peyniri bir kaseye ufalayın. Maydanozu yaprak yaprak ayırıp incecik doğrayın. Ceviz içi, maydanoz, pul biber ve labneyi ufalanmış peynire ilave edip iyice karıştırın. Karışımdan küçük parçalar koparıp avuç içinde yuvarlayarak ceviz iriliğinde toplar haline getirin. Arzu ettiğiniz adette maydanoz ve pul bibere bulayarak ya da isterseniz sade bırakarak servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine sızma zeytinyağı gezdirip servise sunun.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Bayram kahvaltılarında peynir şöleni

Next Post

Kırmızı Soğan Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kırmızı Soğan Salatası

Kırmızı Soğan Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki