Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Red Velvet Cupcake

by Yemek Zevki Editör
22 Şubat 2016
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Red Velvet Cupcake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cupcake

Red Velvet Cupcake Tarifi

Red Velvet Cupcake İçin Malzemeler:
Kek hamuru İçin:
150 gram un
5 gram kakao
150 gram toz şeker
Yarım tatlı kaşığı karbonat (5 gr)
1,5 tatlı kaşığı elma sirkesi
Yarım tatlı kaşığı vanilya (5 gr)
60 gr tereyağı
1 adet yumurta
25 gram kırmızı gıda boyası
1 tutam tuz
Beyaz Karışım İçin:
300 gram pudra şekeri
150 gram tereyağı
125 gram krem peynir
40 gram bitter çikolata

Red Velvet Cupcake Hazırlanışı:
Kek için; Şeker, tereyağı, un ve karbonatı mikserde çırpın. Karışıma 1 adet yumurta ekleyerek karıştırmaya devam
edin. En son elma sirkesi, vanilya ve gıda boyasını ekleyip 1-2 dakika daha karıştırın. 175 dereceye ayarlı fırında 25
dakika pişirin. Beyaz karışım için; Pudra şekeri ve tereyağını kum görüntüsü alana kadar çırpın. Üzerine krem peynir ekleyip 30 saniye kadar karıştırın. Benmari usulü erittiğiniz bitter karışıma ilave edin. Pişen ve soğuyan cupcakelerin üzerine beyaz karışımdan ekleyerek servis edin.

Tags: CupcakeRed VelvetRed Velvet CupcakeRed Velvet Cupcake HazırlanışıRed Velvet Cupcake İçin MalzemelerRed Velvet Cupcake Nasıl YapılırRed Velvet Cupcake Tarifi
Previous Post

Frambuazlı Milföy

Next Post

İki Renkli Mousse

Yemek Zevki Editör

Next Post
İki Renkli Mousse

İki Renkli Mousse

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki