Ana Sayfa » Haber Turu » Pregio Pizza, Anadolu Hisarı’nda İtalyan Lezzetleri Sizlerle Buluşturuyor

Pregio Pizza, Anadolu Hisarı’nda İtalyan Lezzetleri Sizlerle Buluşturuyor


Anadolu Hisarı Göksu Evleri’nde hizmet vermeye başlayan Pregio Pizza, incecik pizzası ve muhteşem makarnaları ile kısa sürede İstanbulluların beğenisini kazandı. Kendine has bir tarzı ve atmosferi olan minik lokanta misafirlerine rahatlatıcı bir ortam sunuyor.

Pregio Pizza’nın marka sahibi Yiğit Çetin, İtalya’da eğitim aldığı yıllarda hayalinde hep minik bir lokanta olduğunu söylüyor. Türkiye’ye döndükten sonra da İtalya bağlantılı işleri oldukça bu hayalinin giderek güçlendiğini ve sonunda hayata geçirmeye karar verdiğini ekliyor. Mutfağın başında ise “Le Cordon Bleu” mezunu genç bir şef bulunuyor. Efsun Hacaloğlu hazırladığı mönü ile ilgili “ Çok karışık bir mönümüz yok, son derece sade. Pizza, makarna, salata ve tatlılarımız mevcut. Mönüyü olabildiğince sade tutmaya çalıştık, lakin lezzetimiz gerçekten rakipsiz. “ diyor.

İşin Formülü de Reçetesi de Belli… Sırrımız Samimiyet…

Klasik pizza hamuru ve zeytinyağı, temel malzemelerini oluşturuyor. İşin sırrı taze, günlük ve en iyi tedarikçilerden alışveriş yapılması. “Aslında işin formülü belli, reçete herkesin kullandığı reçete ama biz içine biraz da samimiyet ekliyoruz. Evde kendimize hazırlar özende ve lezzette” diyor Yiğit Çetin. Klasik pizza çeşitlerinin yanında Pregio Pizza’ya has lezzetlerin de olduğu mönü de Şef Efsun özellikle Bianco Pizza’yı tavsiye ediyor.

Her ne kadar Pregio Pizza’nın başrol oyuncusu pizza olsa da, yan rollerde yer alan makarnada Jambonlu Mantarlı Penne, salatada ise Keçi Peynirli Salata öneriliyor.

Yemek sonrası vazgeçilmez lezzet olarak da suflenin tadına bakılması gerektiğini söylüyor Pregio Pizza müdavimleri.

Şimdilik sadece Anadolu Hisarı’nda hizmet veren Pregio Pizza, 2014’de bir şube daha açmayı hedefliyor.

OKU ➤  Güzelleşmek İçin Zeytin Tüketin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir