Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Pratik Tiramisu

by Yemek Zevki Editör
02 Şubat 2015
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Pratik Tiramisu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

10

Pratik Tiramisu Malzemeler:

> 1 adet yumurtanın sarısı

> 2 çorba kaşığı un (tepeleme)

> 2 çorba kaşığı toz şeker (tepeleme)

> 1,5 bardağı süt

> Yarım paket labne (100 gram)

> Yarım paket krema (100 ml.)

> 2 su bardağı ılık su

> 1 çorba kaşığı granül kahve

> 16 adet hazır savoyer bisküvi

> Kakao

Hazırlanışı:

Kreması için; Yumurta sarısını, unu, şekeri ve sütü sos tenceresine alın. Kısık ateşte muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alın, ılınınca labne ile kremayı ekleyin. Hızlıca çırpın. Ayrı bir çukur bir kabın içinde, 2 bardak ılık suda granül kahveyi eritin. Hazır savoyer bisküvilerden 4 tanesini dikkatlice kahveli suda ıslatıp yanyana olacak şekilde bir kaseye dizin. Üzerine hazırladığınız kremayı yayın. Aynı işlemi bir kat daha olacak şekilde tekrarlayın. Kalan malzeme ile ikinci kaseyi de hazırlayın. İsteğe göre bu tatlıyı daha büyük bir tabakta da hazırlayabilirsiniz. Tiramisuyu buzdolabında yarım saat soğuttuktan sonra üzerine kakao serpip servis yapın.

Tags: Pratik TiramisuPratik Tiramisu HazırlanısıPratik Tiramisu MalzemelerPratik Tiramisu Tarifi
Previous Post

Kanserle Mücadelede Antioksidanlar Başrolde

Next Post

Bitki Çayı Keyfi İçin Pratik Çözüm Arnica Bitkidem Pro

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bitki Çayı Keyfi İçin Pratik Çözüm Arnica Bitkidem Pro

Bitki Çayı Keyfi İçin Pratik Çözüm Arnica Bitkidem Pro

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki