Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Pınar İle Sofralarda “Tereyağlı Peynirli Su Böreği” Keyfi

by Yemek Zevki Editör
28 Ekim 2014
in Haber Turu
473 20
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Pınar, yeni ürünü tereyağlı Peynirli Su Böreği ile sofralara konuk oluyor. 25 dakika içerisinde hazır olan Pınar Peynirli Su Böreği ile misafir ağırlamak daha keyifli ve lezzetli bir hale geliyor.

Pınar, yeni çıkardığı lezzeti Peynirli Su Böreği ile yapması zahmetli su böreğinin en pratik halini sofralara taşıyor. 25 dakika da hazır olan Pınar Peynirli Su Böreği, beyaz peynir ve tereyağı lezzetiyle tüketicilerle buluşuyor. Pınar Peynirli Su Böreği, 800 gramlık ambalajlarda -18 derecede dondurulmuş ve çiğ olarak hazır bulunuyor.

Pınar Peynirli Su Böreği’nin hazırlanışı da çok pratik. Kutusundan çıkarılan Pınar Peynirli Su Böreği, oda sıcaklığında 1 saat bekletildikten sonra önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında kendi tepsisi ile birlikte 20 – 25 dakika tel ızgara üzerinde pişirildikten sonra tüketilmeye hazır hale geliyor.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Carte d’Or’dan yeni sürpriz; Kepekli Kek

Next Post

Cevizli Taze İncir Reçeli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cevizli Taze İncir Reçeli

Cevizli Taze İncir Reçeli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki