Türkiye’nin lider gıda markası Pınar, şarküteri ürünlerinde farkını sergilemeye devam ediyor. En kaliteli dana but etleriyle hazırlanan Pınar gurme ailesine Pınar Gurme Salam ve Pınar Gurme Parmak Sucuk eklendi.
Pınar Gurme Salam, yoğun tütsü tadıyla damakta belirgin bir lezzet bırakıyor, Pınar Gurme Parmak Sucuk da mangal ve barbeküde pratik pişirme olanağı sağlıyor.
Türkiye’nin yenilikçi gıda markası Pınar, lezzet düşkünleri için sunduğu gurme serisi ürünlerine yenilerini ekledi. Pınar gurme ailesi, Pınar Gurme Salam ve Pınar Gurme Parmak Sucuk ile genişledi.
Market şarküteri reyonlarında satışa sunulan Pınar Gurme Salam; üretim süreci, kullanılan baharatlar ve ürün şekli ile standart salamlardan ayrışıyor. Fermente olarak üretilen Pınar Gurme Salam’da sevilen bir tat olan tütsü daha yoğun hissediliyor. Ambalajı diğer salamlardan farklı olan Pınar Gurme Salam, bu özel ambalaj sayesinde, kesildiğinde çiçek görünümlü dilimleri ile sofralarda şık bir sunum sağlıyor.
%100 dana but etinden üretilen Pınar Gurme Parmak Sucuk da etin kıyma şeklinde değil zırhla parça parça doğranmasıyla hazırlanıyor. Etin lezzetini arttıran bu yöntemle hazırlanan sucuk, özel baharatlarla beraber benzersiz bir tada kavuşuyor. Pınar Gurme Parmak Sucuk, ürün formu sayesinde mangal veya barbeküde pratik kullanım olanağı sağlıyor.