Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Peynirli Kabak Dolması

by Yemek Zevki Editör
06 Eylül 2015
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Peynirli Kabak Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

peynirli-kabak-dolmasıPeynirli Kabak Dolması Malzemeler:

4 adet küçük boy Girit kabağı

50 gram beyaz peynir

50 gram süzme peynir

4-5 adet iri doğranmış ceviz içi

1 adet küçük boy haşlanmış patates

5-6 dal maydanoz

4 tatlı kaşığı zeytinyağı

 

Peynirli Kabak Dolması Hazırlanışı:

Kabakların kabuğunu hafifçe kazıyın. Kabakların üzerini kapak şeklinde kesin. İçini dolma oyacağı veya küçük bir tatlı kaşığı yardımı ile çıkartın. Kabağın içini küçük küçük doğrayıp çukur bir kaba alın. Peynirleri ve haşlanmış patates püresini ekleyip ezin. Ceviz içi ve kıyılmış maydanozu da ilave edin. Dolmaların içine paylaştırın. Kapaklarını üzerine kapatıp ısıya dayanıklı küçük bir fırın kabına aktarın. Her bir dolmanın üzerine birer tatlı kaşığı zeytinyağı dökün, 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, ızgara etlerin yanında servise hazır edin.

 

Tags: Peynirli Kabak DolmasıPeynirli Kabak Dolması HazırlanışıPeynirli Kabak Dolması MalzemelerPeynirli Kabak Dolması TarifiPeynirli Kabak Dolması Yapımı
Previous Post

Limonlu Muhallebi

Next Post

Közlenmiş Patlıcan Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Közlenmiş Patlıcan Salatası

Közlenmiş Patlıcan Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki