Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Pazıya Sarılı Sebze Terin

by Yemek Zevki Editör
22 Şubat 2015
in Sebze Yemekleri
463 30
0
Pazıya Sarılı Sebze Terin
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

53

Pazıya Sarılı Sebze Terin Malzemeler:

> 1 bağ pazı (iri yapraklı)

> 1 adet orta boy kabak

> 1 adet orta boy havuç

> 1 adet köy biberi

> 1 adet orta boy kemer patlıcan

> 1 adet sarı Kaliforniya biberi

> 1 adet kapya biber

> 50 ml. soya sosu

Kızartmak İçin:

> Sıvı yağ

> Susam yağı

Hazırlanışı:

İri yaprak ve yemyeşil seçtiğiniz pazı yapraklarını yıkayıp tuzlu suda sadece bir dakika haşlayın, yaprakları büzüşmeden soğuk suda bekletin. Patlıcanları yarım parmak kalınlığında soymadan uzunlamasına, kalan diğer sebzeleri de boyuna spagetti inceliğinde kesin. Kızartma tavasına sıvı yağ ve ısınmaya yakın 3-4 damla susam yağı ekleyin. Önce yeşil sebzeleri sonra diğerlerini hafif diri kalacak şekilde kızartın. Suda soğuyan pazı yapraklarını süzüp tezgaha alın, streç film yardımıyla yaprak sarma sarar gibi önce patlıcan dilimlerini sonra diğer sebzeleri eşit şekilde dizip sarın. Daha sonra dilediğiniz boyutta dilimleyin. Sos kaplarına soya sosu ekleyerek servis edin.

Tags: Pazıya Sarılı Sebze TerinPazıya Sarılı Sebze Terin HazırlanısıPazıya Sarılı Sebze Terin malzemeleriPazıya Sarılı Sebze Terin Tarifi
Previous Post

Kajulu Tavuk

Next Post

Ispanak Timbalo

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ispanak Timbalo

Ispanak Timbalo

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki