Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Pastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması

by Yemek Zevki Editör
12 Haziran 2015
in Et Yemekleri
463 30
0
Pastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kuskonmaz-Kavurmasi

Pastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması Malzemeler:

2 demet filiz

3-4 dal taze soğan

4 dilim pastırma

2 adet yumurta

Tuz Zeytinyağı

Pastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması Hazırlanışı:

Elinize bir adet filiz alın. Tepesinden başlayarak üç parmak boyunda çıt çıt koparın. Ta ki eğilmeye başlayıp kopmaya zorlanınca bırakın. Doğranmış filizleri yıkayıp süzün. Taze soğanları temizleyip küçük küçük doğradıktan sona yıkayıp süzün. Zeytinyağını tavada ısıtıp filizleri ve taze soğanları kavurun. Küçük küçük parçalanmış pastırmaları yerleştirin, yumurtaları da malzemenin üzerlerine kırın. Yumurtaları hafifçe dağıtın, az tuz serpin. Sıcak sıcak servis yapın.

Arzu Acurol’un Notu: Bu bitkiyi yediğinizde büyüklerimiz mutlaka bir bardak su için der. içince sudan aldığınız tat cevabı olacaktır. Denemeye değer…

Tags: Kuşkonmaz KavurmasıPastırmalı Yabani Kuşkonmaz KavurmasıPastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması MalzemelerPastırmalı Yabani Kuşkonmaz Kavurması Tarifi
Previous Post

İstanbul’un ‘Kıyı Kıyı’ Güzellikleri

Next Post

Taze Bakla Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Taze Bakla Çorbası

Taze Bakla Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki