Ana Sayfa » Haber Turu » Pasta d’Alfredo’dan iki yeni ürün

Pasta d’Alfredo’dan iki yeni ürün


İtalyan ve dünya mutfak kültürünün en önemli unsurlarından olan makarnaya ve geleneksel kesimlerine kattığı özgün yorumlarla Pasta d’ALFREDO, iki yeni ürünü daha tüketicilere sundu.

Tamamı yurt dışından gelen ürünlerin yerli hammadde ile İthallerinden daha kaliteli şekilde Türkiye’de üretilmesi üzerine kurulan, başta İtalyan tarzı mantı, makarna ve sos üreten Pasta d’Alfredo; şimdide yine ithal edilen Semolina- makarnalık İrmik (Sıfır numara durum buğdayı İrmiği) ve Pizza Unu karışımını üreterek tüketicilere sundu.

Pasta d’Alfredo ürünü Semolina ve Pizza Unu özel karışım ve kullanıma hazır olarak 2 kg’lık ambalajlarında hazırlandı. Bu iki ana hammadde konumundaki her iki ürün ile en üst kalitede ve lezzette İtalyan makarna ve Pizza üretmek mümkün olacak.

Başta makarna olmak üzere çok geniş bir ürün grubunda ana hammadde olarak kullanılan İrmik; zengin, besleyici ve Glisemik endeksi düşük, una göre daha hafif olduğu için Çorba, Ana yemekler ve Tatlı yapımında kullanılmaktadır. Bu sebeplerden dolayı işinin erbabı şefler sıfır numara durum buğdayı İrmiğini Un’a her zaman tercih ederler.

İthal edilen bu ürünleri Türkiye’de en üst kalitede üreterek tüketicilere sunan Pasta d’Alfredo; bu vesile ila hem yerli üreticiye destek olmuş, hemde paramızın yurtiçinde kalmasından dolayıda yerli ekonomiye katkı sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir