Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Pasta d’Alfredo’dan iki yeni ürün

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2013
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


İtalyan ve dünya mutfak kültürünün en önemli unsurlarından olan makarnaya ve geleneksel kesimlerine kattığı özgün yorumlarla Pasta d’ALFREDO, iki yeni ürünü daha tüketicilere sundu.

Tamamı yurt dışından gelen ürünlerin yerli hammadde ile İthallerinden daha kaliteli şekilde Türkiye’de üretilmesi üzerine kurulan, başta İtalyan tarzı mantı, makarna ve sos üreten Pasta d’Alfredo; şimdide yine ithal edilen Semolina- makarnalık İrmik (Sıfır numara durum buğdayı İrmiği) ve Pizza Unu karışımını üreterek tüketicilere sundu.

Pasta d’Alfredo ürünü Semolina ve Pizza Unu özel karışım ve kullanıma hazır olarak 2 kg’lık ambalajlarında hazırlandı. Bu iki ana hammadde konumundaki her iki ürün ile en üst kalitede ve lezzette İtalyan makarna ve Pizza üretmek mümkün olacak.

Başta makarna olmak üzere çok geniş bir ürün grubunda ana hammadde olarak kullanılan İrmik; zengin, besleyici ve Glisemik endeksi düşük, una göre daha hafif olduğu için Çorba, Ana yemekler ve Tatlı yapımında kullanılmaktadır. Bu sebeplerden dolayı işinin erbabı şefler sıfır numara durum buğdayı İrmiğini Un’a her zaman tercih ederler.

İthal edilen bu ürünleri Türkiye’de en üst kalitede üreterek tüketicilere sunan Pasta d’Alfredo; bu vesile ila hem yerli üreticiye destek olmuş, hemde paramızın yurtiçinde kalmasından dolayıda yerli ekonomiye katkı sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Starbucks VIA ile kahveniz hemen hazır

Next Post

Hayat dolu hissetmek için harekete geçin

Yemek Zevki Editör

Next Post

Hayat dolu hissetmek için harekete geçin

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki