Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Paşa Tatlısı

Paşa Tatlısı

Paşa Tatlısı
Puan ver

1985

Malzemeler

100 gram margarin

1 su bardağı un

1 su bardağı şeker

1 kilo süt

Kremşanti

Hindistancevizi

Damla çikolata

150 gram fındık

Paşa Tatlısı Hazırlanışı

Margarinle unu kavurun. Şekeri, sütü ekleyip muhallebi kıvamı olana kadar pişirin. Bir tepsinin içine her tarafını kaplayacak şekilde hindistancevizi serpin. Muhallebi piştikten sonra Hindistancevizi serpili tepsinin içine, her tarafına eşit olacak şekilde dağıtın. Soğumaya bırakın. Sütle kremşantiyi çırpın. Soğumuş muhallebinin her tarafına sürün. Ardından istediğiniz miktarda damla çikolata ve fındığı etrafına serpiştirin. Yaklaşık 2-3 saat dinlendirin, daha sonra dikdörtgen şeklinde küçük küçük parçalara ayırın  ve rulo şeklinde sarın. Servis tabağına alın.

OKU ➤  Beyaz ekmek sağlığa zararlı mı?

Tavsiye

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ

SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİPuan ver SAĞLIKLI BİR RAMAZAN BAYRAMI İÇİN 10 ÖNERİ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz