Malzemeler
100 gram margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 kilo süt
Kremşanti
Hindistancevizi
Damla çikolata
150 gram fındık
Paşa Tatlısı Hazırlanışı
Margarinle unu kavurun. Şekeri, sütü ekleyip muhallebi kıvamı olana kadar pişirin. Bir tepsinin içine her tarafını kaplayacak şekilde hindistancevizi serpin. Muhallebi piştikten sonra Hindistancevizi serpili tepsinin içine, her tarafına eşit olacak şekilde dağıtın. Soğumaya bırakın. Sütle kremşantiyi çırpın. Soğumuş muhallebinin her tarafına sürün. Ardından istediğiniz miktarda damla çikolata ve fındığı etrafına serpiştirin. Yaklaşık 2-3 saat dinlendirin, daha sonra dikdörtgen şeklinde küçük küçük parçalara ayırın ve rulo şeklinde sarın. Servis tabağına alın.