Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Pancarlı ve Keçi Peynirli Ceviz Salatası

by Hatice Ünal
24 Ağustos 2020
in Tatlı Tarifleri
458 35
0
Pancarlı ve Keçi Peynirli Ceviz Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(4 Kişilik)

Malzemeler:

500 gram orta büyüklükte kırmızı  pancar

1 adet büyük boy doğranmış göbek marul

3 dal dereotu, doğranmış

Yarım su bardağı iri doğranmış ve kızartılmış California cevizi

60 gram yumuşak ve ufalanmış keçi peyniri

Taze çekilmiş karabiber

Sosu İçin:

3 çorba kaşığı natürel sızma zeytinyağı

2 çorba kaşığı elma sirkesi

2 çorba kaşığı taze fesleğen yaprağı

1/4 çay kaşığı deniz tuzu

1/4 çay kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:

Sosu hazırlamak için; Tüm malzemeleri küçük bir blenderde veya mutfak robotunda püre haline getirin. Ağzını kapatın ve servise hazır oluncaya kadar buzdolabında bekletin. Pancarları yıkayın ve tepeleri hala duruyorsa kesin. Her bir pancarı hava alacak şekilde folyoya sarın. Fırın kağıdı üzerine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 50 dakika boyunca veya pancarlar bıçak sokulduğunda yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğumasını bekleyin sonra kabuklarını soyun. Altlarını kesin ve pancarları yarım santim kalınlığında olacak şekilde jülyen dilimleyin. Marulu derin olmayan büyük bir kaba alın ve sosun yarısını dökün. Pancarları ve kalan malzemeyi ekleyin. Sosu tamamlayıp iyice harmanlayın. Salatanız servise hazır.

#pancarlıvekeçipeynirlicevizsalatası #cevizsalatası #yazsalataları #salata #salatayap

Previous Post

Otlu ve Patatesli Omlet

Next Post

Kabak Bayıldı

Hatice Ünal

Next Post
Kabak Bayıldı

Kabak Bayıldı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki