Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Pancarlı Bezelye Sotesi ile Taze Baharatlı Balık Köfte Tarifi

by Yemek Zevki Editör
17 Ekim 2016
in Balık Yemekleri
478 15
0
Pancarlı Bezelye Sotesi  ile Taze Baharatlı Balık Köfte Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balıkköfte

 Pancarlı Bezelye Sotesi  ile Taze Baharatlı Balık Köfte Malzemeleri

100 gram somon fileto

50 gram levrek fileto

1 demet dereotu

3 adet taze soğan

1 demet maydanoz

2 diş sarımsak

1 tutam taze kekik

1 adet kırmızı pancar

100 gram bezelye

1 adet sarı biber

1 adet yeşilbiber

 

 Pancarlı Bezelye Sotesi  ile Taze Baharatlı Balık Köfte  Hazırlanışı

Önce balıkların kılçıklarını ve deri kısımlarını temizleyerek işe başlayın. Balık etlerinin hepsini bir tahta üzerinde bıçak yardımıyla kıyma kıvamına getirin. İçerisine, dereotu, maydanoz, taze soğan ve baharatları katıp köfte harcınızı tatlandırın. 140 gram büyüklüğünde ve yuvarlak şekil verdiğiniz köftenizi şekillendirin. 180 dereceye ayarlı fırında 7 dakika pişirin.  Pancarı limonlu suda haşlayın ve soğutup kabuklarını soyup, zar büyüklüğünde doğrayın.  Zeytinyağında sarımsağı hafifçe soteleyin. Pancar ve bezelyeleri ilave edip baharatlarla tatlandırın. Fırınladığınız köftenizle beraber sunum yapın.

Tags: baharatlıBalıkBalıkKöftebezelyeköfteMansetpancarPancarlı Bezelye SotesisoteTarifiTazeyemekYemekTarifi
Previous Post

Peki Annecim Omleti Tarifi

Next Post

Keçi Peynirli Bruschetta Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Keçi Peynirli Bruschetta Tarifi

Keçi Peynirli Bruschetta Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki