Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Palamut Köftesi Tarifi

by Yemek Zevki Editör
10 Ocak 2017
in Balık Yemekleri, Tarifler
473 20
0
palamut köfte
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Palamut Köftesi

(4 Kişilik)

Palamut Köftesi İçin Malzemeler

1 adet orta boy temizlenmiş palamut (derisiz ve kılçıksız)
1 adet kırmızı soğan
1 adet kapya biber
2 adet köy biberi
1,5 su bardağı fincanı galeta unu
Yarım çay bardağı un
1 çay kaşığı sebze çeşni
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet yumurta
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
Dip Sosu İçin;
Yarım demet Roka
1 adet küçük kırmızı soğan
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yarım misket limon
1 adet kapya biber
1 adet köy biberi
1-2 dal taze soğan
Tuz, karabiber

Palamut Köftesi Hazırlanışı:

Palamudu kıyma kıvamına gelene kadar ince kıyım doğrayın. Soğan ve diğer malzemeleri doğrayıp ekleyerek köfte gibi yoğurun. Buzdolabında 2 saat bekletin. Galeta ununda paneleyerek kızartın. Dip sosu için; Roka ve diğer tüm malzemeleri ince kıyım doğrayın, derin bir kabın içerisinde karıştırın. Palamut köfteleriyle beraber servis edin.

Şef: Kadir BAYRAK

Fotoğraflar: Hakkı GÜNERKAN

Tags: Palamut KöftesiPalamut Köftesi HazırlanışıPalamut Köftesi İçin MalzemelerPalamut Köftesi Tarifi
Previous Post

Kışlık Şifalı Karışım

Next Post

Ceviz Ezmesi Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ceviz Ezmesi

Ceviz Ezmesi Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki