Türk tatlılarının geleneksel tatlarını tüketici ile buluşturan Pakmaya bu kategoriye yeni bir ürün ekliyor. Bugüne dek damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi , Türk tatlılarını sunan Pakmaya şimdi bir adım daha atıyor. Genellikle yapılması zor olan irmik tatlısı artık Pakmaya markasıyla, pratik, hafif ve lezzetli bir tatlı olarak rafları süsleyecek.
27 Kasım 2014, Türk tatlıları kategorisi ile geleneksel lezzetleri tüketiciyle buluşturan Pakmaya, yeni ürünleriyle tüketicinin damak zevkine hitap etmeye devam ediyor. Ürün yelpazesini sürekli geliştiren Pakmaya, bu kez yapımı zahmetli olan ve uzun zaman alan irmik tatlısına el attı. Pakmaya irmik tatlısı lezzet ustası Pakmaya’nın formülüyle pratik ve lezzetli bir şekilde tüketiciye sunuluyor. Pakmaya’nın irmik tatlısı, lezzeti ve kolay yapımı ile mutfakların gözdesi olmaya aday görünüyor.
Pakmaya Türk tatlıları kategorisinde daha önce damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi ürünleri sunarak tüketicilerin büyük beğenisini kazanmıştı.