Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Pakmaya Çeşit Ekmek Ürün Gamını Daha Da Zenginleştiriyor

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
473 20
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Ürünleri ile fırıncılık sektörüne damgasını vuran Pakmaya ekmek ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Pakmaya’nın 20’şer kiloluk ürünleri çeşit ekmek pazarını zenginleştiriyor ve kalite avantajları sunuyor.

Pakmaya güçlü bir şekilde damgasını vurduğu fırıncılık sektörüne yönelik ürün yelpazesini zenginleştiriyor. Çeşit ekmek pazarına zengin ürün çeşitliliği getiren Pakmaya fırıncılara çeşit ve kalite avantajları sunuyor. Her biri 20 kilo olan Altın Sarısı Ruşeymli Ekmek, Sarı Buğday Ekmeği, Ege Çeşnili Ekmek, Akdeniz Sebzeli Ekmek, Afyon Patates Unlu Ekmek ve Alman Çavdar Ekmeği gibi farklı çeşitlerle hem yerel hem de dünya lezzetlerini sofralarımıza taşıyor.

Sağlıklı ürünler ve beslenme çeşitliliği

Lezzetli ve sağlıklı ürünlerden oluşan Pakmaya’nın çeşit ekmek ürün gamı, beslenme çeşitliliğinin artmasına katkı sağlıyor. Tüketici eğilimlerini yakından izleyen Pakmaya, İzmit’teki Fırıncılık Araştırma Geliştirme Eğitim Merkezi (FAGEM) ve İstanbul’daki Pakmaya Uygulama Merkez’inde (PUM) çeşit ekmek çalışmaları yaparak ihtiyaçları karşılayan, damak zevkine hitap eden ürünler geliştiriyor. Çeşit ekmek segmentinin gelişmesine ve bu alandaki kalitenin yükselmesine önem veren Pakmaya, kendi ustalarını göndererek fırınlara yönelik eğitimler ve demo çalışmaları düzenliyor. Pakmaya, tüm bu çalışmaları ile tüketici trendlerini ve beklentilerini karşılamaya odaklanarak piyasada olmayan yeni ürünleri hizmete sunuyor ve pazarda fark oluşturuyor.

 

Tags: dünya mutfaklarıHamur İşleri
Previous Post

Korkmaz’dan Şık Kapak Tasarımlı Yepyeni Seri

Next Post

İmam Bayıldı

Yemek Zevki Editör

Next Post
İmam Bayıldı

İmam Bayıldı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki