Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Muzlu Şekersiz Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
15 Kasım 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Muzlu Şekersiz Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

muzlu-sekersiz-cheesecake

Muzlu Şekersiz Cheesecake Tarifi

Muzlu Şekersiz Cheesecake İçin Malzemeler:
Taban İçin:
2 adet yumurtanın beyazı
200 gram toz badem
3 tatlı kaşığı bal
100 gram Hindistancevizi
Dolgu İçin:
700 gram krem peynir
2 adet büyük boy muz
160 ml. bal
5 adet yumurta
100 gram un
Vanilya
10 gram kakao

Muzlu Şekersiz Cheesecake Hazırlanışı:
Yumurta beyazı ve balı mikserde köpürtün. Toz badem ve hindistan cevizini ekleyip, karışımı cheesecake çemberinin
tabanına yayın. Dolgu için; Krem beyaz peynir, vanilya, bal ve muzları püre haline gelene dek mikserde kabartın. Düşük devirde yumurtaları teker teker ekleyin. Son olarak unu ilave edin. Bu karışımdan 1 kepçe ayırın. Geri kalan karışımı çembere dökün. Ayırdığınız diğer karışımla kakaoyu karıştırın. Bu karışımla cheesecake’in üzerini dilediğiniz şekilde dekore edin. 110 – 120 dereceye ayarladığınız fırında standart cheesecake (jöle) kıvamına gelene kadar pişirin.

Tags: CheesecakemuzluMuzlu Şekersiz CheesecakeMuzlu Şekersiz Cheesecake HazırlanışıMuzlu Şekersiz Cheesecake İçin MalzemelerMuzlu Şekersiz Cheesecake Nasıl YapılırMuzlu Şekersiz Cheesecake Tarifişekersiz cheesecake
Previous Post

Dana Dil

Next Post

Cevizli ve Erik Püreli Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cevizli ve Erik Püreli Kek

Cevizli ve Erik Püreli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki