Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Münhasır Tava

by Yemek Zevki Editör
02 Mart 2015
in Et Yemekleri
473 20
0
Münhasır Tava
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2

Münhasır Tava Malzemeler:
> 100 gram kuzu kıyması
> 100 gram et (Tercihen kuşbaşı)
> 1 adet orta boy soğan
> 3-4 diş sarımsak
> 2 adet yeşil biber
> 1 adet kapya biber
> 50 gram tereyağı
> Birer çay kaşığı kekik, nane,
kimyon, pul biber, tuz
> 1 tatlı kaşığı biber salçası
> 1 adet domates

 Münhasır Tava Hazırlanışı:

Kuşbaşı eti ince ince kıyın. Soğan ve sarımsakları da kıyın. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip zar şeklinde doğrayın. Kıymayı ve eti çukur bir kaba alın. Tuzu, salçayı ve tüm baharatı ekleyip iyice karıştırın. Etli karışımı güveç kabına aktarın. Domatesi sekiz eşit parçaya dilimleyip güvecin kenarlarına yerleştirin. Tereyağından da küçük küçük parçalar kesip üzerlerine yerleştirin. Güvecin kapağını örtüp 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. İsteğe göre tırnak pide eşliğinde, sıcak sıcak servise hazır edin.

Tags: Münhasır TavaMünhasır Tava HazırlanışıMünhasır Tava MalzemelerMünhasır Tava Tarifi
Previous Post

Popüler Diyetlerle İlgili Doğru Bilinen 6 Yanlış

Next Post

Mısır Tortilla Cips

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mısır Tortilla Cips

Mısır Tortilla Cips

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki