Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Mısır Unlu ve Kremalı Balık Çorbası

by Hatice Ünal
27 Nisan 2020
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Mısır Unlu ve Kremalı Balık Çorbası
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(6 Kişilik)

Malzemeler:

500 gram balık (tercihen beyaz etli)

1 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı mısır unu

1,5 litre sıcak su

Deniz tuzu, taze çekilmiş karabiber veya tane top biberler

Birkaç yaprak kereviz

200 ml. krema

Hazırlanışı:

Tereyağını tencerede eritip unu sürekli karıştırarak kavurun. Azar azar sıcak su ilave ederek beşamel kıvamına gelene dek karıştırmaya devam edin. Kıyılmış kereviz yaprağını ekleyin. 1 dakika daha kavurun. Sıcak suyu ve tuzu da ilave edin. Kaynadıktan 5 dakika sonra kaşığa sığacak şekilde kestiğiniz balık etlerini ekleyin. Orta ateşte 10 dakika daha kaynatın. En son yavaş yavaş kremayı dökün. Bu sırada çorbayı sürekli karıştırın. En son isterseniz sızma zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırın. Sıcak sıcak servis yapın.

#mısırunluvekremalıbalıkçorbası #çorba #ramazançorba #çorbatarifleri #ramazan #ramazanyemekleri #evdekaltürkiye #evdeyemekzevki #evderamazankeyfi

Previous Post

Dolmalık Biber Yemeği

Next Post

Ramazan’da ne yiyip ne içmeliyiz? Uzmanından önemli açıklamalar…

Hatice Ünal

Next Post
Ramazan’da ne yiyip ne içmeliyiz? Uzmanından önemli açıklamalar…

Ramazan’da ne yiyip ne içmeliyiz? Uzmanından önemli açıklamalar…

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki