Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Mısır Gevrekli Çikolata Topları

by Yemek Zevki Editör
14 Mart 2014
in Tatlı Tarifleri
465 29
0
Mısır Gevrekli Çikolata Topları
742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cikolatalitop

Malzemeler:

5 adet sütlü çikolata kaplı karamela ve nugalı bar

250 gram mısır gevreği
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı bal

Hazırlanışı:
Çikolataları kırıp tencereye alın. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak çikolataları eritin.
İçine tereyağını ekleyin ve karışım homojen olup tüm çikolata eriyip pürüzsüzleşince ocaktan alın.
Balı ve mısır gevreğini ekleyip katılaşmadan hızlıca karıştırın.
Hazırladığınız karışımdan dondurma kaşığı yardımıyla yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.
Soğuyup sertleştiğinde servis edebilirsiniz.

Aklınızda bulunsun:

Dilerseniz içine fındık, fıstık, ceviz içi ve kurutulmuş yaban mersinini ekleyip tatlandırabilirsiniz.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Dört yeni formül, dört keşfedilecek lezzet; Vakko Chocolate

Next Post

Yemek Şöleni, Bir Kez Daha Lezzet Ve Eğlenceyi Bir Araya Getirdi…

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yemek Şöleni, Bir Kez Daha Lezzet Ve Eğlenceyi Bir Araya Getirdi…

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki