Malzemeler:
5 adet sütlü çikolata kaplı karamela ve nugalı bar
250 gram mısır gevreği
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı bal
Hazırlanışı:
Çikolataları kırıp tencereye alın. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak çikolataları eritin.
İçine tereyağını ekleyin ve karışım homojen olup tüm çikolata eriyip pürüzsüzleşince ocaktan alın.
Balı ve mısır gevreğini ekleyip katılaşmadan hızlıca karıştırın.
Hazırladığınız karışımdan dondurma kaşığı yardımıyla yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.
Soğuyup sertleştiğinde servis edebilirsiniz.
Aklınızda bulunsun:
Dilerseniz içine fındık, fıstık, ceviz içi ve kurutulmuş yaban mersinini ekleyip tatlandırabilirsiniz.