Malzemeler:
> 6 adet milföy hamuru
> 1 çorba kaşığı tarçın
> 1 su bardağı süt
> Yarım su bardağı krema
> 3 adet yumurtanın sarısı
> 1 çorba kaşığı nişasta (tepeleme)
> 1/3 su bardağı toz şeker
> 3 çorba kaşığı sıvı vanilin (veya pekmez)
Hazırlanışı: Hamuru hazırlamak için; Milföy hamurlarını ikişerli üç sıra şekllinde yerleştirip oklava ile biraz açın. Sıkıca bir rulo hazırlayıp sekiz eşit parçaya kesin. Her parçayı oklava ile küçük kek kalıplarına yerleştirilecek şekilde açın. Kek kalıplarını yağlayıp milföy hamurlarını yerleştirin. Çatalla dört beş noktada delikler açın. Kreması için; Sütü, kremayı, yumurta sarılarını, nişastayı, şekeri ve sıvı vanilini bir tencereye aktarıp karıştırın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak kıvamlı bir hale gelene kadar pişirin. Ocaktan alın, soğuduktan sonra kek kalıplarına yerleştirdiğiniz hamurların içine 2/3’ü dolana kadar dökün. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, kremaların yüzeyi kızarıp kabuk bağlayana kadar pişirin. Sıcak sıcak yemeyi ihmal etmeyin. Ağzınızın tadı daim olsun!