Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba

by Hatice Ünal
16 Kasım 2021
in Tatlı Tarifleri
463 30
0
Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN –Yapım: İnci BAK

(4 Kişilik)

Malzemeler:

1 adet soğan

3-4 çorba kaşığı sıvı yağ

1 adet kapya biber

1 çorba kaşığı domates salçası

1 çorba kaşığı biber salçası

500 gram ıspanak

1 çorba kaşığı sumak

1 avuç ev eriştesi

4-5 adet mantar

5-6 su bardağı su

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Ispanakları yıkayıp süzdükten sonra ince ince kıyın. Rendelenmiş soğanı sıvı yağda kavurun. Zar şeklinde doğranmış kapya biberi, 1-2 çorba kaşığı sıcak suda inceltilmiş salçaları ekleyin. Birkaç dakika kavurduktan sonra ıspanakları ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Sıcak suyu, kaşığa sığacak şekilde doğranmış mantarları, bıçakla gelişigüzel kıydığınız erişteleri, sumağı, tuzu, karabiberi de ilave edin. Birkaç taşım kaynattıktan sonra tencerenin kapağını kapatın, ateşi kısın. 10 dakika pişirdikten sonra ocaktan alın. Sıcak sıcak servis yapın.

#MantarlıveIspanaklıErişteÇorba #erişteçorba #ıspanaklıçorba #mantarlıçorba #çorba #soup #yummy

Previous Post

Domates Soslu ve Fıstıklı Makarna

Next Post

Kereviz Beğendi

Hatice Ünal

Next Post
Kereviz Beğendi

Kereviz Beğendi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki