Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Lumpia (Vietnam Böreği)

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Dünya Mutfağı
468 25
0
Lumpia (Vietnam Böreği)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
lumpia hamuru,yoksa yufka
2 tam parca tavuk gogsu
1 kilo soya filizi
5 orta boy havuc
5 pirasa
2 orta kuru sogan

Vietnam Böreği Tarifi:
Tavugu kendi suyunda pisirin,pistikten sonra ince ince tiftin.Havucu
rendeleyin,suyunu alin.Pirasayi cok ince kiyin,4-5 kere sicak suda
bekletin.maksat pirasanin diriligi almak ve bir miktar pismesini saglamak.
Soya filizini ayiklayabilirsiniz,ama ayiklamasanizda cok farketmiyor.Tavaya
cok az siviyag koyun ve soganlari pembelestirin,soya filizinide ekleyip bir
sure diriligini alin.
Bu islemler bittikten sonra tum malzemeyi birbirine ekleyin.Lumpia
hamurunun kenarina malzemeden koyun ve sigara boregi sarar gibi
sarin.Kapatirken hamurun kenarina yumurtanin beyazini surun ve kapatin.
Bol sivi yagda kizartip lumpialarinizi servise hazir hale getirin.

Tags: dünya mutfakları
Previous Post

Mevsim Yeşillikleri Üzerinde Avokado ve Füme Somon Dilimleri

Next Post

Bergamot Reçeli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bergamot Reçeli

Bergamot Reçeli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki