Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Lorlu Kurabiye

by Yemek Zevki Editör
06 Şubat 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Lorlu Kurabiye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

18

Lorlu Kurabiye Malzemeler:

> 1 kahve fincanı zeytinyağı

> 250 gram lor peyniri (süt loru veya tuzsuz lor)

> 1 su bardağı toz şeker

> 2 adet yumurta

> 1 tatlı kaşığı limon suyu

> 1 çay kaşığı karbonat (tepeleme)

> 2 su bardağı un (silme)

Hazırlanışı:

Karbonatı limon suyunda eritin. Zeytinyağını, loru, şekeri, limonlu karbonatı ve yumurtaları hamur yoğurma kabında karıştırın. Unu azar azar kontrollü bir şekilde ekleyin. Pürüzsüz ve yumuşak kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparın ve parçaları avucunuzun içinde yuvarlayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. 180 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika pişirin. Ilık ılık servis yapın.

Tags: Lorlu KurabiyeLorlu Kurabiye HazırlanısıLorlu Kurabiye MalzemelerLorlu Kurabiye Tarifi
Previous Post

Sürprizleri Kim Sevmez

Next Post

Öğrenmeyi Kolaylaştıran Besinler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Öğrenmeyi Kolaylaştıran Besinler

Öğrenmeyi Kolaylaştıran Besinler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki