Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Izgara

Levrek Izgara

levrek-ızgaraLevrek Izgara Malzemeler:

4-6 kişilik levrek fileto

1 demet kuşkonmaz

2 baş rezene

Yarım demet dereotu

50 gram tereyağı

Tuz, karabiber

 

Levrek Izgara Hazırlanışı:

Kuşkonmazları ve rezeneleri soğuk suyla yıkayın. Tuzlu kaynar suda pişirin. Başka bir tavada tereyağını eritip haşladığınız kuşkonmazları ve rezeneleri soteleyin. Daha sonra karabiber ve dereotu ile tatlandırın.

Levrekleri tuz ve karabiber ile tatlandırın. Izgara tavayı iyice ısıtıp yağlayın ve filetoları önlü arkalı kurumayacak şekilde pişirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir