Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Lavaşa Sarılı Pirinçli Sebze Dürümü

by Yemek Zevki Editör
15 Aralık 2024
in Tarifler
483 10
0
Lavaşa Sarılı Pirinçli Sebze Dürümü
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzeme:

Amerikan Pirini Yufkası 5 adet
B.Lahana 1 yaprak
K.Lahana 2 yaprak
Havuç 1/2 ad
Z.yağı 2 yemek kaşığı
Elma Sirkesi 1/2 çay bardağı
Yumurta Beyazı 1 adet
Soya Sos 1 yemek kaşığı


Yapılışı: 

Havucu rendeleyin, lahanaları ince ince kıyın ve hepsini tavadaki bir kaşık kızgın zeytinyağında hafif soteleyin. Sirkeyi döküp karıştırdıktan sonra ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuyunca karışımı yufkaların üzerine eşit bir şekilde paylaştırın. Yufkanın sağ ve sol kenarını eşit bir şekilde harcın üzerine katlayıp rulo şeklinde sarın. Yufkanın ucuna yumurta beyazı sürerek yapışmasını sağlayın. Tavadaki bir kaşık zeytinyağında her iki tarafını kızartın. Üzerine soya sosu döküp servise sunabılırsınız. Afiyet olsun

Tags: Lavaşa Sarılı Pirinçli Sebze Dürümü
Previous Post

Patatesli Ispanak Çorbası

Next Post

Bebe Ispanaklı ve Ayvalı Alabaş Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bebe Ispanaklı ve Ayvalı Alabaş Salatası

Bebe Ispanaklı ve Ayvalı Alabaş Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki