Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Labneli Muhallebi

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2014
in Tatlı Tarifleri
484 10
0
Labneli Muhallebi
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

labnelimuhallebiLabneli Muhallebi Malzemeler:

> 1 litre süt

> 1 su bardağı toz şeker

> 1,5 çay bardağı un

> 1 adet yumurta

> 1 paket vanilya

> 1 çorba kaşığı margarin

> 1 paket labne peynir

Labneli Muhallebi Hazırlanışı:

Sütün 1 su bardağı kadarını daha sonra kullanmak için ayırın. Kalan sütü, şekeri, 1 çay bardağı unu tencereye alın. İyice çırpıp orta ateşte birkaç taşım kaynatın. Ayrı bir kapta kalan yarım çay bardağı unu, sütü ve yumurtayı pütürsüz olana dek çırpın. Yumurtalı karışımı kaynayan sütlü karışıma yavaş yavaş ilave ederek sürekli çırpın. Muhallebi kıvamına gelince margarini ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Arada bir mikser yardımı ile çırparak pütürlenmemesini sağlayın. Muhallebi ılınınca en son labne peynirini ekleyin. Tekrar çırpın. Karışımı kaselere paylaştırın. Buzdolabında soğutun. İsteğe göre damla çikolata, taze çilek ve pudra şekeriyle süsleyip servise hazır edin.

 

Tags: Labneli MuhallebiLabneli Muhallebi HazırlanışıLabneli Muhallebi MalzemelerLabneli Muhallebi Tarifi
Previous Post

Kereviz Beğendi

Next Post

Mondelez International Türkiye’deki Fabrikasına 24 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Mondelez International Türkiye’deki Fabrikasına 24 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki