Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Labne Peynirli ve Salamlı Atıştırmalıklar

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
488 5
0
Labne Peynirli ve Salamlı Atıştırmalıklar

Labne Peynirli ve Salamlı Atıştırmalıklar

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Labne Peynirli ve Salamlı Atıştırmalıklar

Malzemeler

100 gramlabne peyniri

100 gram lor peyniri

1 yemek kaşığı sıvı yağ

1 adet küçük boy soğan

100 gram mantar

2 adet yumurta

50 gram salam

Hindistan cevizi rendesi

Yeteri kadar tuz, karabiber

25 gram tereyağı

Maydanoz

Labne Peynirli ve Salamlı Atıştırmalıklar Tarifi:

Bir tencerede sıvı yağı ısıtın. Soğanları incecik kıyıp ekleyin. Yumuşayıncaya kadar kızartın. Doğranmış mantarları da ekleyip 1-2 dakika devamlı karıştırarak pişirin. Tencereyi ateşten alıp soğumaya bırakın. Salamı küp şeklinde doğrayın. Peynirlere çırpılmış yumurtaları ilave edin. Bütün malzemeleri karıştırıp Hindistan cevizi rendesini, tuz ve karabiberi katın. Isıya dayanıklı küçük fırın kaplarına fırçayla tereyağı veya sıvı yağı sürüp karışımı eşit olarak bu kaplara boşaltın. Fırında 175 derecede 20 dakika kadar pişirin.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Yeşil Mercimek Çorbası

Next Post

Ananas Reçeli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ananas Reçeli

Ananas Reçeli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki