Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Kuşkonmaz Çorbası

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Çorba Tarifleri
478 15
0
Kuşkonmaz Çorbası
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kuskonmaz-corbasıKuşkonmaz Çorbası İçin Malzemeler:

1 demet kuşkonmaz
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
4 su bardağı et suyu
200 ml. krema
1 tatlı kaşığı tuz
Taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:
Kuşkonmazların dış kısmını bir soyucu yardımıyla soyun. Halka şeklinde doğradığınız kuşkonmazları, tereyağı ekledi- ğiniz tencereye alın. Üzerine 1 çorba kaşığı un ekleyip kavurmaya devam edin.Kavrulan unun kokusu çıkmaya başlayınca, soğuk haldeki krema ve et suyunu ekleyin. Bir çırpıcı yardımıyla karıştırmaya devam edin. Tuz ve karabiberi ekleyip, 10-15 dakika kaynatın. Kruton ekmekle sıcak servis edin.

Özlem Mekik’ten tavsiyeler: Kuşkonmazların tazeliğini, kırılgan yapısı, yeşil ve nemli dokusundan test edebilirsiniz.

Tags: Kuşkonmaz ÇorbasıKuşkonmaz Çorbası HazırlanışıKuşkonmaz Çorbası MalzemelerKuşkonmaz Çorbası Tarifi
Previous Post

Biberli ve Kaşarlı Tortilla Cipsler

Next Post

Godiva’nın Ünlü Çikolata Şefi Phillipe Daue Ünlü İsimlere Çikolata Eğitimi Verdi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Godiva’nın Ünlü Çikolata Şefi Phillipe Daue Ünlü İsimlere Çikolata Eğitimi Verdi

Godiva’nın Ünlü Çikolata Şefi Phillipe Daue Ünlü İsimlere Çikolata Eğitimi Verdi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki