Komili Lezzet Atölyesi, bu kez ünlü şef babaları ve çocuklarını ağırladı. Babalar Günü öncesinde Komili Mutfağı’nda bir araya gelen ünlü şefler, çocuklarıyla birlikte yemekler hazırlayıp, eğlence dolu saatler geçirdi.
Türkiye’nin köklü zeytinyağı markası Komili, damaklarda fark oluşturan birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı ‘Komili Hakiki Lezzet Atölyesi’nde Babalar Günü öncesinde usta şefleri ve çocuklarını ağırladı.
Aralarında Eyüp Kemal Sevinç, Rafet İnce, Serdar Özkan, Cengiz Kına ve Rıza Belenkaya’nın da bulunduğu Türkiye’nin ünlü şefleri, belki de geleceğin usta şefleri arasında yer alacak çocuklarıyla birlikte Komili Mutfağı’na girdi. Gönüllerince menülere imza atan babalar ve çocukları, etkinlik sonunda hazırladıkları lezzetli yemekleri yine hep birlikte afiyetle yedi.