Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İçecek Tarifleri

Kızılcık Şerbeti

by Yemek Zevki Editör
08 Ekim 2015
in İçecek Tarifleri
468 25
0
Kızılcık Şerbeti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kizilcik-serbeti

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti için Malzemeler:
500 gram kızılcık
2 litre su
2 su bardağı toz şeker
2-3 adet karanfil

Kızılcık Şerbeti Hazırlanışı:
Kızılcıkları, varsa küçük yeşil saplarından ayırın ve temizleyin. 2 litre suyu tencereye dökün. Kızılcıkları ve şekeri ekleyin. Orta ateşte, şeker eriyene kadar karıştırın. Tencerenin kapağını kapatın. Arada bir karıştırın. Kaynayıp rengi koyulaşmaya başlayınca tane karanfilleri içine atın. Ateşi kısın. Yarım saat kısık ateşte kaynamaya bırakın. Şerbeti ocaktan alın, ılınınca isteğe göre ezerek posasıyla birlikte şerbet elde edin, isteğe göre pürüzsüz bir şerbet için suyunu süzün. Oda ısısında soğuyunca buzdolabına aktarın. Soğuk soğuk servis yapın. Damak tadınıza göre şekeri fazla geldiyse soğuk su ilave ederek dengeleyebilirsiniz.

Tags: kızılcıkKızılcık ŞerbetiKızılcık Şerbeti HazırlanışıKızılcık Şerbeti MalzemeleriKızılcık Şerbeti Nasıl Yapılırşerbet
Previous Post

Ekmeklerde özlenen ekşi maya lezzeti, Puratos’tan “O-tentic” ile artık daha kolay

Next Post

PAŞABAHÇE’DEN ŞIK VE KULLANIŞLI YENİ SU ŞİŞESİ

Yemek Zevki Editör

Next Post
PAŞABAHÇE’DEN ŞIK VE KULLANIŞLI YENİ SU ŞİŞESİ

PAŞABAHÇE’DEN ŞIK VE KULLANIŞLI YENİ SU ŞİŞESİ

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki