Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar

by Hatice Ünal
07 Aralık 2023
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK

(2 Kişilik)

Malzemeler:

7-8 adet Kanlıca mantarı

3-4 adet sultani bezelye (Manavlarda hala var!)

1 adet kırmızı soğan

5-6 adet kalamata zeytini

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı kırmızı kinoa

Tuz

Hazırlanışı:

Öncelikle kinoayı küçük bir tencereye alın. Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edin. Yaklaşık 15 dakika haşlayın. Daha sonra süzün. Kanlıca mantarlarını nemli bir bezle zedelemeden silin.

Soğanı soyup irice doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp kalamata zeytinlerini 1 dakika kadar kavurun. Soğanı ekleyin. Soğanlar yumuşayınca sultani bezelyeleri ilave edin. Birkaç dakika daha kavurduktan sonra temizlenmiş Kanlıca mantarlarını ekleyin. Kaşık yardımı ile hafifçe karıştırarak mantarları sote edin. Tereyağını ve tuzu ilave ederek tatlandırın. Ocaktan alın, üzerine haşlayıp süzdüğünüz kinoaları serpin. Hemen servis yapın.

#kırmızısoğanlıvekinoalımantar #mantar #mushroom #foof #yummy #dessert

 

Previous Post

Limonlu ve File Bademli Kek

Next Post

Portakallı Kuş Üzümlü Pırasa

Hatice Ünal

Next Post
Portakallı Kuş Üzümlü Pırasa

Portakallı Kuş Üzümlü Pırasa

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki