Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kırmızı Erikli ve Elmalı Crumble

by Yemek Zevki Editör
20 Aralık 2015
in Tatlı Tarifleri
458 35
0
Kırmızı Erikli ve Elmalı Crumble
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kirmizi-Erikli-ve-Elmali-Crumble

Kırmızı Erikli ve Elmalı Crumble Tarifi

Kırmızı Erikli ve Elmalı Crumble İçin Malzemeler:
5 adet büyük boy kırmızı erik
2 adet orta boy elma
1 tatlı kaşığı tarçın
1 avuç California ceviz içi
Hamuru İçin:
125 gram un
70 gram tereyağı (buzdolabından yeni çıkmış olmalı)
50 gram pudra şekeri
1 tutam tuz

Kırmızı Erikli ve Elmalı Crumble Hazırlanışı:
Hamuru için; Unu, şekeri ve tuzu bir kapta harmanlayın. Küp şeklinde doğranmış tereyağını ekleyin. Parmak uçlarınızla hafif hafif ovarak deniz kumu gibi un haline getirin. Meyveli karışım için; Çekirdeklerini çıkarttığınız eriği küp şeklinde doğrayın. Elmayı da aynı şekilde doğrayın. Tarçını, ceviz içini de ekleyip harmanlayın. Meyveli karışımı ısıya dayanıklı küçük kaplara paylaştırın. Üzerine, kum gibi un haline getirdiğiniz hamuru serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika, üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın, sıcak veya ılık servis yapın. İsteğe göre vanilyalı dondurma eşliğinde de servis edebilirsiniz.

Tags: elmalı crumblekırmızı erikliKırmızı Erikli ve Elmalı CrumbleKırmızı Erikli ve Elmalı Crumble HazırlanışıKırmızı Erikli ve Elmalı Crumble İçin MalzemelerKırmızı Erikli ve Elmalı Crumble Nasıl YapılırKırmızı Erikli ve Elmalı Crumble Tarifi
Previous Post

Kavrulmuş Cevizli Salata

Next Post

Baharatlı ve Cevizli Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Baharatlı ve Cevizli Kek

Baharatlı ve Cevizli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki