Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması

by Yemek Zevki Editör
10 Aralık 2014
in Tarifler
473 20
0
Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

28

Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması Malzemeler:

> 400 gram hindi göğsü

> 4-5 adet ayıklanmış, haşlanmış kestane

> Biberiye > Tuz, beyaz tane biber

> 100 gram bal kabağı > 25 gram labne peyniri

> 50 gram haşlanmış ayıklanmış kestane

> Tereyağı> Tuz > 2 su bardağı su > Pazı

> 250 gram pirinç

Kestaneli Balkabaklı Hindi Sarması Hazırlanışı:

Pirinci yıkayıp süzün, Diğer tarafta balkabaklarını minik minik doğrayın, orta ateşte pirinci tereyağı ile kavurup bal kabaklarını ve kestaneleri ekleyin, Tuzunu ayarlayın, suyu verip kısık ateşte demlenmeye bırakın. Hindi göğsünü et döveceği ile inceltin, dövdüğünüz ete ince şeritler halinde bal kabağı, karabiber, biraz labne peyniri,1 adet pazı yaprağı ve kestaneleri dizip dikkatlice sarın.170 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin.

Tags: Kestaneli Balkabaklı Hindi SarmasıKestaneli Balkabaklı Hindi Sarması HazırlanışıKestaneli Balkabaklı Hindi Sarması Tarifi
Previous Post

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma

Next Post

İç Pilavlı Kestaneli Hindi

Yemek Zevki Editör

Next Post
İç Pilavlı Kestaneli Hindi

İç Pilavlı Kestaneli Hindi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki