Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Keşli Tagliatelle

by Yemek Zevki Editör
01 Eylül 2015
in Pratik Yemekler
478 15
0
Keşli Tagliatelle
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

knorKeşli Tagliatelle Malzemeler:

300 gram keş peyniri

Tagliatelle makarna

250 gram ceviz

2 yemek kaşığı tereyağı

1 Paket Knorr tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosu

Keşli Tagliatelle Hazırlanışı:

Öncelikle bir tencerede suyu kaynatın. Daha sonra kaynayan suya tagliatelle makarnayı ekleyin ve  8 dakika sonra almak üzere kaynamaya bırakın. Bu sırada bir tavaya rendelediğiniz keş peynirini sarı renk alana kadar kavurun. Keşimiz renk almaya başlarken dövülmüş cevizleri atın. Son olarak haşladığınız makarnayı sudan çıkarıp keş ve cevizle karıştırın. Servis ederken; Sos olarak Knorr’un tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosunu üstünde gezdirin. Son olarak kuru domates ve fesleğen yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.

Tags: Keşli TagliatelleKeşli Tagliatelle MalzemelerKeşli Tagliatelle TarifiKeşli Tagliatelle Yapımı
Previous Post

Beynini Seviyorsan Akdeniz Diyeti Yap

Next Post

Soya Soslu ve Dereotlu Mantar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soya Soslu ve Dereotlu Mantar

Soya Soslu ve Dereotlu Mantar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki