Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Kereviz Mücveri

by Yemek Zevki Editör
21 Kasım 2014
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Kereviz Mücveri
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

19

Kereviz Mücveri Malzemeler:

> 1 adet kereviz

> 1 adet patates

> 1 adet havuç

> 3 adet yumurta

> 2 çorba kaşığı un (tepeleme)

> Yarım paket kabartma tozu

> 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

> Yarım demet dereotu

> Tuz, karabiber

> Kızartmak için sıvı yağ

Kereviz Mücveri Hazırlanışı:

Dereotlarını ince kıyın. Havucu, patatesi ve kerevizi geniş bir kabın içinde rendeleyin. Rendelediğiniz sebzelerin fazla suyunu elinizle sıkarak sebzeleri bir kaba aktarın. Suyunu süzdüğünüz sebzeleri çukur bir kaba alın. Üzerine kalan tüm malzemeyi ilave edin. Bir kaşık yardımıyla tüm malzemeyi karıştırın. Derin bir kızartma tancesinde yağı kızdırın ve karışımdan yemek kaşığı kadar alıp yağda altın rengine dönüşene kadar kızartın. İsteğe göre sarımsaklı yoğurtla servis yapın.

Tags: Kereviz MücveriKereviz Mücveri HazırlanışıKereviz Mücveri MalzemelerKereviz Mücveri Tarifi
Previous Post

Kulak Mantı

Next Post

Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola

Yemek Zevki Editör

Next Post
Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola

Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki