Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kayısılı Mini Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
13 Temmuz 2013
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Kayısılı Mini Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 1 paket pötibör bisküvi
• 1 paket yulaflı bisküvi
• 1 su bardağı fındık içi
• 50 gr eritilip ılınmış tereyağı
• 200 gram labne peyniri
• 1,5 çay bardağı toz şeker
• 2 adet yumurta
• 1 paket vanilya
• 1 çorba kaşığı buğday nişastası
• 10 adet taze kayısı

Hazırlanışı:
Kayısıların çekirdeklerini temizleyip blender yardımı ile 1 çorba kaşığı şekerle birlikte püre haline getirin.
Bisküvileri irice kırıp mutfak robotuna aktarın. Fındık içini ve eritilip ılınmış tereyağını ekleyin. Püre haline gelene dek ezin.
Küçük kek kalıplarına renkli kek kağıtlarını yerleştirin ve en altına birer tatlı kaşığı kadar bisküvili karışımdan paylaştırın. İyice bastırarak tabanını sabitleyin.
Şekerle yumurtayı mikserde çırpın. Peyniri, nişastayı ve vanilyayı ilave edin. Pürüzsüz bir karışım elde edene dek çırpın. Karışımı bisküvi tabanının üzerine paylaştırın. En son kayısı püresini ekleyip hafifçe karıştırın. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alın. Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabına aktarın. 2 saat beklettikten sonra servis yapın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Jamie Oliver Mutfağını Eğitim Ve Değişime Açıyor

Next Post

Silverline Türk Patent Enstitüsü’nün Tanınmış Markaları Arasında Yerini Aldı

Yemek Zevki Editör

Next Post

Silverline Türk Patent Enstitüsü’nün Tanınmış Markaları Arasında Yerini Aldı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki